Pharmi kantoor

Lees de ervaring van onze samenwerkingspartners

 

Eva Lugtmeier, Verpleegkundig Specialist Neuromodulatie – Care4homecare

Als team van Care4homecare neuromodulatie ontwikkelen wij samen met Pharmi een applicatie voor ondersteuning van onze complexe ziekenhuiszorg aan huis.

Pharmi is specialist in deze informatie- en communicatie technologie, en als projectleider vanuit Care4homecare ben ik heel enthousiast over onze gestructureerde samenwerking. Het is mooi om te zien hoe de zorgwereld en de ICT wereld hier samen versnellen en innoveren. Van “must haves en wish haves” naar een goed geïnformeerde patiënt die op eenvoudige manier zijn gegevens met ons uit kan wisselen.

Wij kunnen niet wachten!

Eva Lugtmeier, Verpleegkundig Specialist Neuromodulatie – Care4homecare

In samenwerking met ApotheekZorg heeft Pharmi twee applicaties ontwikkeld die onze patiënten helpen en begeleiden bij het gebruik van hun geneesmiddel(en). Wij zijn bijzonder blij en trots met deze belangrijke digitale ondersteuning voor onze patiënten.
 
In onze samenwerking ervaren wij Pharmi als een prettige en deskundige partij. Pharmi is een eerlijke en transparante partner die het vermogen heeft om te luisteren naar de vraag achter de vraag.
 
Ook nu de applicaties zijn opgeleverd, blijft Pharmi samen met ons team van ApotheekZorg steeds op zoek naar verbeteringen om de zorg voor onze patiënten zo optimaal mogelijk te maken. Dit is een mooie aanvulling op de expertise van ApotheekZorg om geneesmiddelen en verpleegkundige zorg bij patiënten thuis te leveren. Daarmee kunnen wij onze patiënten persoonlijke zorg blijven leveren waar het moet én digitaal ondersteunen waar het kan!

Lonneke van Oijen-van de Vondervoort, Projectmanager - ApotheekZorg