Pharmi dashboard

EFFICIËNT EN GEMAKKELIJK

Gekoppeld

Bij het bouwen van het MedicijnWijs-platform hebben we ons gericht op schaalbaarheid, interoperabiliteit en duurzaamheid. Zo werken we bijvoorbeeld met standaardcodes van unieke medicatie-identifiers, ATC-codering, Snomed en bereiden we ons voor op HL7.

Het platform sluit naadloos aan op bestaande apotheek-ICT-systemen en op patiënten-apps die je al faciliteert. We zijn interoperabel met Apotheek Informatie Systemen, Elektronische Patiënten Dossiers, Zorg Netwerk Organisaties, Ketenschillen etc.

Het koppelen van de modules is op dit moment eenvoudig via API- en Webview-integraties.*

Klik hier voor meer informatie of wij al gekoppeld zijn met jouw AIS of ICT application of om toegang te krijgen tot onze publieke API.

 Ja, ik wil  koppelen

* API's zijn als tolken die systemen met elkaar laten praten. Ze maken het mogelijk dat het MedicijnWIjs platform 'praat' met het systeem van jouw apotheek, of de patient app die je al faciliteert. Hierdoor kunnen gegevens gemakkelijk en veilig tussen deze systemen worden uitgewisseld.

Webviews zijn als kleine internetvensters binnen de app die je al gebruikt. Met webviews kunnen we delen van het MedicijnWijs platform direct in jouw bestaande apotheekapp tonen.

API diagram mobile