Pharmi kantoor

Wij helpen jou aan tijd voor menselijke zorg

ONZE BELOFTE 

Stel je voor: gemiddeld zijn er in een Europees land jaarlijks miljoenen medicatiefouten (WHO, 2022). Medicatiefouten kosten onze samenleving miljarden euros per jaar. Kijk hier een video die de WHO over het voorkomen van medicatie fouten maakte.

Onze Pharmi belofte

Bij Pharmi beloven we dat we apotheekteams zullen faciliteren bij het efficiënt begeleiden van alle patiënten met hoogwaardig en effectief gepersonaliseerde digitale begeleidingen. We doen dit in het licht van een farmaceutisch zorgsysteem dat onder extreme druk staat als gevolg van personeelstekorten, medicijntekorten en de groeiende oudere populatie van medicijngebruikers.

Onze product belofte

Deze uitdagingen rechtvaardigen dat zowel de zorgverlening als de bekostigingsmodellen aanzienlijk moeten worden getransformeerd om ervoor te zorgen dat farmaceutische zorg toegankelijk en effectief blijft, wat leidt tot optimale behandelresultaten voor alle patiënten.

Ons vlaggenschipproduct, het MedicijnWijs SaaS-platform, is een intuïtief digitaal platform dat soepel kan worden geïntegreerd in de primaire apotheekprocessen en dat op transparante en kosteneffectieve wijze de voordelen laat zien van de overstap naar hybride farmaceutische zorg.

MedicijnWijs faciliteert de integratie met bestaande apotheekinformatiesystemen (AIS's), de levering van informatie aan patiënten en zorgverleners, data-analyse voor het stimuleren van inzichten voor apothekers en gezondheidszorgprofessionals en het ondersteunen van nieuwe vergoedingsmodellen.​​​​

MedicijnWijs is een kosteneffectief middel om apotheken te ondersteunen bij het adopteren en continueren van een hybride zorgmodel.

Missie

Wij maken - farmaceutische - zorg meer toegankelijk, maximaal kosteneffectief en data-gedreven.

Visie

Altijd optimale - farmaceutische - zorg voor iedereen.

Kernwaarden

Pharmi is een bedrijf dat met MedicijnWijs transformatie naar hybride zorg versnelt. Nog niet alle normen en standaarden als kader voor de ontwikkeling en implementatie van deze hybride zorg zijn vastgesteld. Pharmi zet waarden in als keuze ondersteuning, wanneer regelgeving of richtlijnen (nog) niet ontwikkeld zijn.Zo zijn onze kernwaarden als bakens in een zorgsysteem in verandering.

Onze kernwaarden zijn:

Gezond, patiëntgericht en integer