Pharmi

Over ons

Elk van onze teamleden is al kortere of langere tijd gedreven om zorg beter toegankelijk te maken voor elke patiënt.

We ontdekten de gemeenschappelijkheid in deze drive en maakten een team in 2019.

We komen uit meerdere generaties, uit verschillende achtergronden met diverse werkervaring. En we werken met studenten van zeer verschillende opleidingsinstituten samen. 
Die synergie afgestemd op dat ene doel: dat maakt ons tot een top-team!

Claudia Rijcken.jpg

Claudia Rijcken

CEO / Founder

Jeroen.jpg

Jeroen Londeman

Chief Product Officer

Rik van den Brule.jpg

Rik van den Brule

Chief Technology Officer

Rob Verhoeven.jpg

Rob Verhoeven

Business development & Commercial affairs

Milou.jpg

Milou Abels - Luijks

Data science / Product development

Frederiek.jpg

Frederiek Cremer-Kuster

Customer interaction / Product development

Badergan Saeed.jpg

Badergan Saeed

Product development

PAUL KOENEN_J5B3849TAKEDAb300dpi 20-30a.jpg

Paul Koenen

Science & Compliance

Ivonne Galesloot.jpeg

Ivonne Galesloot

Financial affairs

JoostHolthuis-5669 kopie.jpg

Joost Holthuis

Investment affairs

image1.jpeg

Siu-Fung Chan

Commercial affairs

David.jpg

David Wagemaker

Pharma affairs

Eric.jpg

Eric Roos

Patient affairs

Dagmar Pronk.jpg

Dagmar Pronk

People affairs

Floris Horsman.jpeg

Floris Horsman

Patient digital affairs

Miranda Delhaas.jpg

Miranda Delhaas

Office affairs

Claudia

Ik heb twee grote hobby’s: innovatie en zorg. Laat die twee nu bij elkaar komen in pharmi. Elke dag krijg ik een warm en trots gevoel als we als team bouwen aan betere informatie voor elke patiënt.

Claudia

Milou

Ik zorg graag goed voor anderen en mezelf. Als apotheker denk ik dat er nog zoveel meer mogelijk is om een medicijngebruiker zich echt kapitein van zijn medicijn te laten voelen. In een ideale wereld ben je niet afhankelijk van een tijd of locatie om zorg te krijgen die je nodig hebt. Juist daarom vind ik mijn werk bij pharmi zo leuk. Werken aan hoe we steeds een stapje dichterbij dit ideaal komen. Altijd de zorg die je nodig hebt, vanaf de plek waar jij dat wil. Mijn zelfzorg bestaat uit lekker (plantaardig) eten, sportief op de wielrenfiets en mijn bloeddruk onder controle houden door het aaien van mijn hond.

Milou

Helen

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een goed zorgsysteem dat beschikbaar is voor iedereen. Door te werken aan innovatieve projecten hoop ik dat mijn inzet kan helpen bij het verbeteren van de gezondheidszorg.
Zo hoop ik dat ik mijn eigen ervaringen van een actief en sportief leven kan overbrengen aan andere mensen.

Helen

Nathalie

Door gepersonaliseerde informatie aan te bieden aan gebruikers van medicijnen, kan iedereen beter op zichzelf gaan letten. Samen met zorgverleners kan er op deze manier toegewerkt worden naar betere zorg. Hieraan een bijdrage te kunnen leveren betekent voor mij heel veel. 

Nathalie

Frederiek

Door het werk dat ik voor pharmi doe, kan ik een bijdrage leveren aan betere toegankelijkheid van de gezondheidszorg. En dan vooral zo duidelijk mogelijk, gepersonaliseerd waar het kan, de juiste informatie voor wanneer het de patiënt uitkomt. Ook de laaggeletterde patiënt wordt hierin meegenomen. Dus door juist taalgebruik richten op juist medicijngebruik. De Nederlandse taal is dan ook altijd al een van mijn interesses geweest.

Frederiek

David

Het is een cliché: gezondheid is het belangrijkste wat wij hebben, voor ons zelf en ook voor de mensen om ons heen. In de apotheek kunnen we door goede uitleg te geven over het gebruik van medicijnen en kijken of een medicijn wel geschikt is voor een persoon bijdragen aan een beter gezondheid.

David

Ralph

Goed gezond zijn als mens is onze belangrijkste wens, maar daarnaast is het evenmin belangrijk om de financiële gezondheid van de onderneming te waarborgen. Hier draag ik dan gezien mijn expertise graag aan bij. 

Ralph

Jeroen

Al vanuit de collegebanken van de farmacieopleiding ben ik bezig met ondernemen op het raakvlak farmacie en internet. Betrokken bij de oprichting van apotheek.nl en daarna een bedrijf gestart met als specialisatie medisch internet. Onlineapplicaties verbinden met de primaire systemen van apotheken en huisartsen, om de zorgconsument inzage en de regie te geven. Pharmi zit precies op het snijvlak van farmacie en internet: ‘blended care’. Digitaal als het kan en in de apotheek als het noodzakelijk is.

Jeroen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!