Student & stage bij Pharmi in covid-19 tijd

Als jong innovatief bedrijf floreert Pharmi bij de hulp van studenten. De covid-19 tijd was even wennen. Lees hier een paar ervaringen.

 

“Het team is kleinschalig, betrokken en de sfeer is warm met aandacht voor feedback. Er wordt bij Pharmi vooral samen gezocht naar oplossingen voor problemen, waarbij er veel ruimte is voor eigen input". Kelly Dalusong student farmacie.

 

“Het is super interessant om mee te kijken en te leren wat er allemaal ‘achter de schermen’ gebeurd bij de ontwikkeling van de Digitale Apotheker. Stage bij Pharmi was zeker een goede keuze!” Helen van Wijk, stagiaire Medische Biologie, Science Management & Innovation.

 

“Ik werk nog maar 3 weken bij Pharmi . Vanwege corona was alles online en werd ik ook online ingewerkt. Dit is even wennen maar is goed opgepakt door Pharmi”. Hananne Heil student farmacie.

 

“Het voordeel van online werken, is dat ik mijn werktijd zelf kan indelen. Dit geeft mij meer vrijheid en motivatie.” Yasmine A. student farmakunde.

 

“Ik heb jullie natuurlijk niet in real life gezien, maar door de virtuele borrels merkte ik dat iedereen heel gezellig en leuk met elkaar omgaat. Een dream team eigenlijk!" Aja Al-Waely stagiaire farmakunde.

Geïnteresseerd? Mail naar student@pharmi.info

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!