Pharmi patient

Bij Pharmi staat een ding voorop: iedereen zo goed mogelijk ondersteunen bij het gebruik van medicijnen 

 

We bieden in samenwerking met jouw apotheek in onze app alle informatie die voor een optimale begeleiding nodig is. Actieve begeleiding bij je eerste uitgifte met handige tips en weetjes om je medicijnen goed te gebruiken, informatie over je ziekte indicatie en een medicijnwekker zodat je medicijnen niet meer vergeet. Mocht je nog vragen hebben aan jouw apotheker, dan stel je die gewoon via de chatfunctie in de MedicijnWijs app. Op deze manier heb je je apotheek altijd bij de hand.  

 

Voor en door de patient

MedicijnWijs wordt ontwikkeld voor en door patiënten 

Daarom hanteren we taalniveau B1, zodat voor 95% van de bevolking onze begeleiding goed te volgen is. Uit een toets van Pharos over begrijpelijkheid, kwam de begrijpelijkheid van MedicijnWijs positief naar voren. Pharos is het instituut dat zich inzet voor gezondheid en kwaliteit van zorg voor iedereen in Nederland. 

Daarnaast hanteert Pharmi de principes van Inclusive Design en Accessibility bij de ontwikkeling van onze producten. Dit betekent dat we voor elk type gebruiker de toegang tot digitale geneesmiddel ondersteuning zo makkelijk mogelijk willen maken.

 

iStock-1091763764.jpg

"Elke dag een beetje informatie"

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag gebruik gaan maken van MedicijnWijs? Ga dan in gesprek met je apotheek. We bieden onze services namelijk altijd aan in samenwerking met jouw apotheek.  

Gebruik je zelf medicijnen en lijkt het je leuk om met ons mee te denken hoe we de begeleiding nog beter kunnen maken?
Laat hier dan even een berichtje achter.  

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!